Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igen och igen



Höstmörkret skymmer

Vinden viner runt knuten

Älska mig igen




Bunden vers (Haiku) av Naturbarn
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-09-28 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naturbarn

Mina favoriter
Ömhet ramar in