Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alfabetsberättelse om när den sexige optikern Qvist gör entré som clown

 

Allvaret bakom cirkusclownens ditklistrade
enkla fejs generade honom. Inombords jagade
kalla likbleka maskar. När optikern Pierre
Qvist råkade snava till under varietén Xantippa,
yppiga Zarah Ådahls äggstockar överproducerade.  

 

 

 




Övriga genrer av steffe struts
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-09-29 17:58



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Fantastiskt kul liten dikt med överproducerade äggstockar.
2006-10-06

  Maud Li
Snitsigt, strutsigt och absolut kul!
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

steffe struts