Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasivärld

Vi lever i en fantasivärld
Fylld med troll och orcer
Fylld med älvor och alver.
Ingen bryr sig om verkligheten, eller?

Kanske är fantasin verkligheten
Alltså är verkligheten fantasi
Så vi är bara sagofigurer,
Sagofigurer i livets lek.

Varje människa spelar sin roll
Alkoholisten, pensionären, jag.
Alla är vi bara figurer i någons fantasi
En fantasi med hat och kärlek,
En fantasi med bråk och vänskap




Fri vers av Notna
Läst 208 gånger
Publicerad 2006-09-29 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notna
Notna