Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur en period ur mitt liv då jag mådde mycket illa och jag börja skriva texter, här en del av den..


Tills jag tar mitt sista andetag



Åh jag mår inte bra.Det gör ont i huvudet uatav alla tankar och funderingar. HJÄLP MIG NÅN!
Vad e det för något jag känner inom mig, det är så blandande känslor. Det är kaos i mitt huvud, jag kan inte längre komma ihåg saker utan måste skriva upp på lappar pga alla funderingar i huvudet.
Känns som man senil.VAD HAR JAG GJORT FÖR ATT FÅ LIDA SÅ HÄR?
ÄR DETTA MITT LIV? AAA det är det.
Mitt liv består utan kaos,smärta,skrik,falskhet,tårar,helvete och mycket mer.
frågorna är:HUR LÄNGE SKA DET FORSÄTTA?, FINNS DET NÅGONSIN ETT SLUT? OCH I SÅDANA FALL NÄR, NÄR JAG DÖR?
KOMMER JAG NÅGONSIN KUNNA GLÖMMA ELLER SITTER DET KVAR TILLS JAG TAR MITT SISTA ANDETAG...




Dagbok av Anneli Duarte
Läst 213 gånger
Publicerad 2006-10-01 13:51



Bookmark and Share

  Anneli Duarte
Anneli Duarte