Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
några dagar innan jul... skriven vintern 2003


julstämmning

Jag älskar se folk i stan när det närmar sig jul.
Att se folk i varma kläder och gå i snön är kul.
Snön som glänser vitt och är vackert.
Alla står vid skylt fönsterna coh beundrar hur fint det är.
Folk som skrattar och är glada... det e det bästa med det här.
Folk går ut från affärer med påsarna fulla med saker för att klä julgranen, lucia och tomtedräkt till barnen.
JA, jag älskar när det närmar sig jul det tycker jag är superduperkul.

Anneli 11 år




Fri vers av Anneli Duarte
Läst 331 gånger
Publicerad 2006-08-06 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anneli Duarte
Anneli Duarte