Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kort beskrivning om hur jag anser vad poesi är! engelsk text.


What is poetry?

Poetry is sentences that can rime or only are beautiful.
in poetry the words most sounds nice, in your heart like a song




Fri vers av Anneli Duarte
Läst 379 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-06 14:08



Bookmark and Share


  Missi VIP
mm. vackra ord, du.
2006-08-08

  Missi VIP
mm. vackra ord, du.
2006-08-08

  Missi VIP
mm. vackra ord, du.
2006-08-08

  Missi VIP
mm. vackra ord, du.
2006-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Anneli Duarte
Anneli Duarte