Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


Fågel blå, vad väntar du på...

Ditt öga skvallrar
om att du ser och fångat
min djupa sorg
dina läppar säger att
du vill ge av din glädje

jag kysser dig med
slutna ögon och känner
tårarna komma
öppnar min dörr önskar dig
välkommen in i mitt rum




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 432 gånger
Publicerad 2006-10-01 14:05



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Mycket fin!
2006-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP