Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oss






i tundra ligger frusen sjö
förbi hundra och tusen tallar
i utmark längs ensliga vilda stråk
under norrskenens vita råmande blå

rimfrost ritar vargens ragg
blodet slickat ur pälsen
korpen kurar i klykan

blick över isen och svärta mot skog
vädrar måne springande skuggan på skare

där är du




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 189 gånger
Publicerad 2006-10-01 17:25



Bookmark and Share


  Lithia
Härlig känsla i den här dikten!
2006-10-01
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga