Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lejonhuvudet

Vi sitter i våra dyra kostymer men vi kan inte välja ett liv i enkelhet då vi höjt vår standard till det extrema… Vi kan inte gå ner på knä och lera ner våra tusentals dollars kostymer och om du vanärar oss stämmer vi dig bara på ett par tusen dollar eller i extrema fall på miljonbelopp för att känna makten flöda genom de allmäktiga galningarna som vi kallas i nyheter…

Enkelhet som det kallas är att bo i Spanien och bruka lite mark
och bara slöa i solen, men vi väljer den eviga dagen i Vegas och spelar bort någon miljon, för oss gör det inte så mycket som har miljarder och där över, en miljon här och där gör ingen skillnad i vår tropiska ekonomi…

Människan ja… vad ska man säga? När människan kommit till toppen så förändras gestalten och statusen totalt.
© Ricky Andersson




Fri vers av Ricky Andersson
Läst 167 gånger
Publicerad 2006-10-02 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ricky Andersson