Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår

jag går vilse

flyttar från ett land till annat

mina nätter är mörka,kalla,långa,

dem närmar sig sakta

mina dagar är korta

passerar förbi utan fakta

....................

jag går vilse

om någon träffar min själ

bara hälsa på

och berätta för mig

vad händer henne där borta

.......................................

måne

min måne

du min måne som glömmer mig

ta mig till min själ

min måne

styrka ditt ljus

visa mig vägen till min själ

......................................

många år har gått

letar efter min själ

..................................




Övriga genrer av Jamal Jazgi
Läst 355 gånger
Publicerad 2006-10-02 11:01



Bookmark and Share


  Матрёшa
Jag gillar vad du skriver helt enkelt! Verkligen vacker dikt det här med...
2006-11-20

    elfatak
jag tycker samma som camach
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Jamal Jazgi
Jamal Jazgi