Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skoj

no body needs to cry

every body have the right to fly

........................

don't be sad

or be mad

..................

just liv and love

sing asong or vov

.....................

find out whats better

and enjoy forever

.......................

don't lose yourself

or follow himself

......................

don't be afraid

don't go to the bed

.....................

go to the swimming pool

and dive

.............

it is acool

 to be in life

....................

take a deep breath

and forget your suffering

 

....................................

 

 




Övriga genrer av Jamal Jazgi
Läst 360 gånger
Publicerad 2006-10-02 11:11



Bookmark and Share


    elfatak
skoj
tycker jag att den e mycket fin
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Jamal Jazgi
Jamal Jazgi