Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ord


Förvanskad

pang
jag upplöses i en blodig klump
som körsbärspaj på väggen

du siktade väl, älskling

jag måste förmå mina ögon
som förrymda ur deras hålor
att hålla sig fokuserade på
klacken som närmar sig

några ord och
du dödade med din tunga




Fri vers av BaraOrd
Läst 416 gånger
Publicerad 2006-10-02 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd