Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
öppna ögonen


blunda inte mer

nu bränner det i halsen
påminnelserna av mitt försök att glömma
(även om jag inte försökte glömma, jag ville bara tänka på något annat)

likt fänrik Stål jag står med ett tomt benhölster vid min sida
försöker gestalta den framtid jag aldrig lyckas fullfölja

jag föll i den grop jag grävt åt andra
blottad för solsken och regn
jag kan inte komma upp

hoppar upp och ner
låter det stiga åt huvudet
allt annat trängs undan
här kommer flodvågen som ska
väcka mig
ur dvalan

här kommer släggan

här kommer det förfluta




Fri vers av BaraOrd
Läst 359 gånger
Publicerad 2006-10-02 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd