Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min älskling har en pojkvän


Den stora romantikern är botad

Hon kysser inte oktobersnö
Säger farväl till löv som faller
när septemberfärg blir iskristaller

Det är svårt att lämna
vinter för höst
så hon darrar på sin röst




Fri vers av Marco
Läst 215 gånger
Publicerad 2006-10-03 03:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marco