Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det regnar änglar

Jag minns när jag avgudade er
Hur jag visste att ni var värda allt
När jag satt inne med vetskapen att ni var magiska
Självklart så var allt så mycket mer spännande då

Tänk att ett sådant koncept kunde falla så hårt.
Tänk... att man kan äcklas av skönhet.
Att man kan.

Ni var min religion
Jag förlorade min tro




Prosa (Prosapoesi) av Valpskott
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-10-04 19:10



Bookmark and Share


  marjasara
Jösses, hur bra som helst. Förstår precis hur du menar, men jag tror nog att man kan få sin "tro" tillbaka:)
2006-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Valpskott
Valpskott