Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett brev under vattnet

Jag längtar efter dig

kan du lära mig ?

hur slutar jag att  längta?

Kan du lära mig ?

Hur

 dör tårarna  i mina ögon?

kan du lära mig ?

hur 

dör kärleken  i mitt hjärta?

kan du lära mig ?

hur känslorna går  på självmord.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.

du beskrev allting som en dikt

du  satte dina sår i mitt hjärta

du lärde mig tålamodet

om du tycker om mig ?

bara ta upp mina händer

 

 

 

kram

 




Övriga genrer av Jamal Jazgi
Läst 220 gånger
Publicerad 2006-10-06 09:04



Bookmark and Share


    elfatak
mycket fin text
2006-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Jamal Jazgi
Jamal Jazgi