Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tomrum


tomrum

Tomrum tomrum tomrum...
Inget att skriva. Måste skriva första dikten tycker min kompis men vet int e vad jag ska skriva.
Tänker och tänkermen kommer inte på något.
tittar för att få insperation men kommer inte på något.
men titta nu har jag min första dikt vilken tur att jag skrev ner det här. :)




Fri vers av galaxel
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-10-06 16:16



Bookmark and Share


    Tuva Lisa**
Men Axeeeeel xD
2007-01-05
  > Nästa text
< Föregående

galaxel