Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en haiku om mitt vardagsrum XD


vardagsrummet

I mitt vardagsrum.

brukar jag vara ibland.

snarare ofta. :P




Bunden vers (Haiku) av galaxel
Läst 396 gånger
Publicerad 2007-01-30 18:00



Bookmark and Share


    Suzylu*
Hah den var lätt komisk Härlig situation :)
2007-01-30

    Tuva Lisa**
Braa xD
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

galaxel