Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Länstågen kan avgå i tid



Skylten säger: Arvika, Charlottenberg - avgång 16.46
LÄNSTÅGEN KAN AVGÅ I TID

?
Jaha, ska man ta det som en varning kanske?
VARNING! Länstågen kan komma att avgå i tid,
så det är nog bäst du skyndar dig...

...eller är det kanske ett löfte?
Ett löfte om att tåget för en gångs skull
faktiskt kommer att avgå på utsatt tid

Och skylten säger: Arvika, Charlottenberg - avgång 16.46
KÖP DIN BILJETT PÅ STATIONEN SÅ

Åhå, jaha, på det viset! Now I get it!
Köp din biljett på stationen så länstågen kan avgå i tid

...........................................................................

- Plong!
Ja, vi kommer att bli lite försenade ifrån Karlstad
Vi måste invänta ett tåg från Stockholm
Sedan har vi lite problem med löv på rälsen också

LÄNSTÅGET KAN INTE AVGÅ I TID




Fri vers av Layph
Läst 353 gånger
Publicerad 2006-10-07 02:18



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Rent surrealistiskt! Roligt!!!
2006-10-18

    Erika H
*skrattar*
Kul text det här.
Du skriver med ett härligt flyt.
erika
2006-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Layph