Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Villfarelser i gryningen II


vaknade motvilligt i krypterad stacatto

krackelerade föll de turkosa drömmarna till marken
i tusentals små pusselbitar

stum av förvandlingen krokodilgapade jag
över det för evigt förlorade

några spaltkilometer bort
hördes morgontidningen yla
– kaffebryggarens dunkande på väg ut mot öarna

så ännu en gång, ångbåtens basuner

grep tag om horisonten
och sträckte ut nejden
ända ned från tårna och upp till hakan

morgonkulan redan på himlen




Fri vers av Layph
Läst 541 gånger
Publicerad 2007-01-28 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Layph