Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besk medicin

vad händer när
alla suicidala läkare
projicerar sina problem
på patienterna?




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 461 gånger
Publicerad 2006-10-07 18:46



Bookmark and Share


  Rachel Roth
...då blir de rädda att patienterna ska suicidera
och blir ändå mer belastade får sömnstörningar
och känner sig ännu mer otillräckliga
2006-10-07

  kath
det här är något jag funderat på jag med och det är ett skrämmande scenario som jag får upp i mitt huvud ......
2006-10-07

  Jessi
De fortsätter antagligen... Borde sluta men inte gör de det...
2006-10-07

  Daniel_78 VIP
mmm denna gillar jag

jag måste ha någon fetish för korta
dikter med sjukhustema, har fallit för många
sådanna ;)

favo är behandlande chock av Lili Samuelsson
2006-10-07

  Sanningsägaren VIP
självsanering
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP