Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tätt intill

Närmast huden vill jag inte ha
allt det där som sägs vara så bra
parfymer och deodoranter
hudlotion för gamla tanter

Allt jag vill
är att tätt intill
närmast huden
närmast mej
bara känna DEJ




Fri vers av nutte imo
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-10-07 19:21



Bookmark and Share


    Bim
Enkel och fin,märkvärdigare behöver inte lyckan,kärleken,välmåendet se ut.
Hälsn.Bim
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående

nutte imo

Mina favoriter
Vara som du är