Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slickad framtid

Slickad framtid

Glasspinne, gott
men se upp spoling
tungan fastnar isen

Akta dig för eld och vatten
gå inte ut i mörka natten

Godnattsagor med sensomoral
är som musik för det väntande kornet
hur vill du att ett barn ska tolka
tala det är silver men tiga det är guld

Du är gud,
vem kan neka dig det påståendet
och vem kan neka dig att leka
med den lilla smygande

illvilliga

tanken
kryp, kryp ett kryp genom din hud
och du har makten i det lilla barnet

Se. Du är den förlorade generationen

Alla tillhör vi den
för ingen generation är lik den andra
och förlorade eller upphittade
kommer vi alltid att
lära våra barn så som vi ville bli lärda




Fri vers av A-M
Läst 344 gånger
Publicerad 2004-11-27 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A-M
A-M

Mina favoriter
Viska
Metamorfos