Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens avresa

Jag står med väskan packad
och en stel kyss på läpparna

taxin tutar
tystnaden väntar
livet stannar upp
och din dörr gläntar

Allt bara väntar på att jag ska
väcka dig och ta farväl

Men morgonsmaken är besk i mun
avsaknaden av evig kärlek stum
och helst vill jag bara fly härifrån

Så kyss mig då
och ta farväl
minns att allting slutat väl
och även om stegen är för raska
så var det inte så att jag sprang

Håll om mig
och säg adjö
ljug om hur du ska sakna mig
för även du har blivit vuxen nu
även om det bara är för ett tag

Det är inte vig kärlek som saknas
men den kan endast ägnas åt sig själv




Fri vers av A-M
Läst 300 gånger
Publicerad 2004-11-27 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A-M
A-M

Mina favoriter
Viska
Metamorfos