Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
,


vad hände med oss

som en längtan efter något annat
än det här
ett skickat brev utan adress

sommaren som alla andra
fast utan värme
och myggbett

det är nåt som saknas
vi har mist vår passion

vad hände med oss
vi som var hungriga på livet
med vad hände med oss två
som älskade varandra




Fri vers av barajag
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-10-08 14:54



Bookmark and Share


  sockerspöket
Mycket känslor.. fint skrivet
2006-10-08

  Daniel lindqvist
enkel men med mycket karisma så är den verkligen en fröjd för ögat..,
2006-10-08

    Katja
Jättebra dikt! ...men jag antar att det inte ska stå "men hände med oss" :) men fin dikt :D
2006-10-08
  > Nästa text
< Föregående

barajag