Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckosyren


Syrenerna blommade varje år
fast torparen lämnat det jordiska
för länge sen.

Här sökte vi som barn
dåtidens och framtidens lycka
genom att leta blommor
med fler blad än det normala.

De hade haft god tid på sig
att mutera till otroliga blommor.
Åtta blomblad var vanligt
och tretton var rekordet.

Ett halvseket har gått.
Måhända söker barn ännu
efter lyckoblommor där.




Fri vers av fransgustav
Läst 661 gånger
Publicerad 2006-10-08 23:16



Bookmark and Share


  Therés
Hej! Kul att se dig här....vad fint du skriver
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

fransgustav