Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åter igen en haiku om längtan. Inget speciellt, men jag var tvungen att få ur mig lite av känslan och att skriva fungerar ypperligt.


Ensamhetens flykt

Endast månen ser.
Vakar över dig och mig.
Ensamhetens flykt.




Bunden vers (Haiku) av Christer Eliasson
Läst 591 gånger
Publicerad 2006-10-08 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Eliasson