Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågelbäbis

Jag gav dig hud
Jag gav dig hjärta
Jag gav dig värme

Du bet din hud
Du slet ur ditt hjärta
Du ställde dig i kylan

Jag gjorde det för min skull




Prosa (Prosapoesi) av Valpskott
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-10-09 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valpskott
Valpskott