Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silverfärgad sky


silverfärgad sky

över höstguldets skimmer

 

morgonrikedom




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 908 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2006-10-10 06:19



Bookmark and Share


  Jaramald VIP
Tänker på min bordomstid i Dalarna! Vacker och stilren!
2010-04-08

  Quasimodo
Mycket skimmer kring denna Haiku!
2010-03-06

  Larz Gustafsson VIP
Grandiost!
så mycket i så få ord!
Viva!
2007-12-22

  Jessica Ebbesson
Mm..vackert!
2006-10-10

  Markattan
En vacker och välmålad haiku.
2006-10-10

  Cris
Vacker haiku!
fina färger
2006-10-10

  Lena K Nilsson VIP
Vackra ord!
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP