Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Revor I mig

Nu kollar jag alltid på marken
När jag tar nya vägar
För jag vet
Att någon kan sätta krok
På Min fot
& jag vill inte riva upp mitt jag
mot gruset igen

Låt mig hata gruset som river sår i hela mig
& låt mig hata fallet
men jag kan inte
så jag älskar det
igen, igen, igen




Fri vers av ohpeople
Läst 364 gånger
Publicerad 2006-10-10 18:07



Bookmark and Share


  Christian_H
Du skriver så bra. Jag blir så glad när jag läser dina texter.
2006-10-17
  > Nästa text
< Föregående

ohpeople
ohpeople