Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

borta bra

tiden tickar tomt och tyst
på tapserade väggar

ingen har saknat mig här
fastän jag varit borta

fastän det är jag som stökar ner
och städar upp
lagar mat och gråter
öpnnar fönster, spelar musik

teddybjörn lika likgiltig
sittandes på sängen
har inte saknat min arm

den här lägenheten
har inte saknat min otystnad
min ensamhet

ber mig att gå
golvet ber mig att gå
- gå gärna, men inte här

kylskåpet muttrar
har liksom ett eget liv
behöver inte mig

teven sover tyst
- låt mig sitta här
på ikeamöbler av furu
sätt inte på alla ljud;

ljudet av din ensamhet.

Den här lägenheten är mer hel
utan dig.




Fri vers av loukelly
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-10-10 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

loukelly
loukelly