Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det börjar hetta til ;)


Såå heet!

Varje gång jag tittar på dig så blir mitt lendee dubbelt så stort.
Det går inte att förklara dig, man vill bara fortsätta titta.
Dina ögon dina läppar din händer, jag blir nervös & får alltid ett stor adrenalin kick.
Jag kan bara säga en sak som kan beskriva dig du är så het!




Fri vers av lyxpinglaa
Läst 360 gånger
Publicerad 2006-10-10 21:51



Bookmark and Share


    kw.
Är det mig du skriver om?
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

lyxpinglaa
lyxpinglaa