Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske, kanske

Jag hör regnet som daskar mot fönsterrutan och ser dom bruna löven som ligger på marken.
Kanske, kanske så kommer det något bättre nu.
Kanske, kanske så händer det jag hoppas på.
Kanske, kanske så blir min saknad fullsatt.
Men det får hösten avgöra, det droppar på fönstret nu och kanske så är det på väg att bli bättre.




Fri vers av lyxpinglaa
Läst 319 gånger
Publicerad 2006-10-10 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lyxpinglaa
lyxpinglaa