Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friska nerver rör om blodet.

Blir rosigt röd om mina kinder
Jag är helt igenom frisk igen
tut tut

Du behöver inte vänta inte länge till,
här kommer jag nu.
...till ett älskogshav.

Jag har tillgång.

Härligt rött.

Jag har tillgång.




Fri vers av Sananas
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-10-11 15:50



Bookmark and Share


    Camillaa
vacker
/ C *
2006-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Sananas