Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänk dig

Tänk dig vinter utan snö
Tänk dig höst utan regn
Tänk dig sommar utan sol
Tänk dig vår utan blommor
Så vad ska du säga till miig som är utan diig och till min sorg



TÄNK dig snön utan kall temperatur
Tänk dig regn utan moln
Tänk dig solen utan värme
Tänk dig blommor utan lukt
Vad säger du till mig då som är utan dig




Fri vers av marii
Läst 236 gånger
Publicerad 2006-10-12 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marii