Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland är jag bara spegelbilden



så långt
mellan tanke och tunga

allt som var tvunget att sägas
låg där färdigtänkt
och bara väntade

det skulle ha varit en enkel match
att vältra hela paketet över tungans krön
om det inte varit för svindeln

den där förbannade svindeln
som reducerade nuet
till ett nu
som inte längre kunde rymma
alla mina tankar

där,
uppe på krönet
fastnade de
kapslades in och arkiverades

ibland är jag bara spegelbilden
en platt kopia
utan åtkomst till mig själv







Fri vers av Layph
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-10-18 16:40



Bookmark and Share


  Nina V A
Fängslande formulerat och framfört, väldigt bra helt enkelt!
2006-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Layph