Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ty jag är krossad

Skärvor på golvet

berättar, berör

så mycket mer

än ett porslinsfat

på väggen.




Fri vers av MickeLang
Läst 471 gånger
Publicerad 2006-10-14 00:06



Bookmark and Share


  Tav
jag pallar inte att jag skrev fel, djup beskrivning ska det stå...:]
2006-10-15

  Tav
ja, det gör det. djupt beskrivning! :)
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

MickeLang
MickeLang