Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är en låt som jag tycker är jätte bra som förstärker mig!


En låt!

En låt kan inte,
förstärka alla hjärtan.
Men det kan den här ,
låten i mitt!




Fri vers av Puddelullis
Läst 347 gånger
Publicerad 2006-10-14 18:47



Bookmark and Share


  Pulsatilla
Ja, musik kan göra en stark i hjärtat!
2006-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Puddelullis
Puddelullis