Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rainbow


Haiku IV

när Blackmore spelar

nostalgierna - skär upp


sol och regn i mig




Bunden vers (Haiku) av wayward - taiga
Läst 107 gånger
Publicerad 2006-10-15 01:10



Bookmark and Share


    Camillaa
WOW, i love it :)
/ C *
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga