Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp.

Den blomma som vissnar
kan få liv igen,
då solen stiger varje morgon
då vinter alltid följs av vår.




Fri vers av Ooshna
Läst 296 gånger
Publicerad 2006-10-15 22:14



Bookmark and Share


  stefan.g
Fin, och den ger verkligen hopp.
Tack för läsningen!
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Ooshna
Ooshna