Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ivana 632 m.ö.h, förfjällsreservat för bevarandet av ett av landets största skägglavsbestånd. På finnskogen 2mil fr norska gränsen, nordvärmland.


tänkte jag mig så






ivanas furors reservat

reste sig

som spröt ur stenen



tänkte jag

mig så

som myran i en tuva




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 250 gånger
Publicerad 2006-10-16 14:47



Bookmark and Share


  Per Rydberg
En högst genomtänkt kommentar: Wow!!
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga