Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

K02, Filth

Via snö och lera kom du in i mitt liv, lilla katt,
och du tog mitt hjärta i ett ömt grepp, med dina klor
Men du var för naiv, eller oaktsam, för att torka av dina tassar
Och nu ser jag skitiga avtryck överallt




Fri vers av knegolf
Läst 483 gånger
Publicerad 2006-10-16 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

knegolf