Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4.

Ett undanstoppat fotografi,
Det är du, vacker, utklädd till Sandy

En sång på radion,
Det är du, dansande, vid en småländsk sjö

En gammal film på tv,
Det är du, babblande, på soffan

Ett ensamt örhänge på mitt nattygsbord
Det är du, skrattande, på stranden

En flaska hårbalsam,
Det är du, naken, invirad i en handduk

Ett paket babyspenat,
Det är du, leende, på terrassen

En fullmåne över Lund,
Det är du, din hand i min, på promenad i mörkret

Mina kläder,
Det är du, bredvid, överallt

Mitt hem,
Det är du, min, överallt

Jag,
Det är du, borta, alltid




Fri vers av knegolf
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-15 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

knegolf