Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosa portar

Låt mig komma in i
din rosa port.
Låt mig få bo
där inne i dig.

Låt mig få trängas
bland blommor och bin.
Låt mig få vara
en liten stund till.

Låt mig få ömsa
min hud som en orm.
Låt mig få tömma
tomma löften på dig.

Låt mig få lämna
din själ för en minut.
Låt mig få vara
själv för en stund.




Fri vers av Teo Z
Läst 576 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-17 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teo Z
Teo Z