Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smärtan man en gång gått igenom, går aldrig att radera.


Lukten av gas

Lukten av gas invaderar mitt luktsinne
Ljuden av skrik misshandlar mina öron
Synen av döende själar har föralltid etsat sig fast

Nej nej, jag vill inte känna
Nej nej, jag vill inte höra
Nej nej, jag vill inte se vad jag en gång såg.

Snälla, låt mig bara få glömma.




Fri vers av Zebraflicka
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-10-17 21:52



Bookmark and Share


  Klara_
Hemsk, men bra uttryckt...
2006-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Zebraflicka
Zebraflicka