Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mekaniskt djur

Andas in
Andas ut
Hjärtat slår i takt med dom tunga andetagen.
Du väntar på dödens befrielse.
På att kroppen ska stänga av sig,
låsa upp kedjorna och släppa själen fri.
Men du kan inte finna off knappen.
Ett skrik försöker ta form i den torra strupen.
Men du är ett mekaniskt djur,
en marionettdocka styrd av gudarna.
Utan gudarnas tillåtelse, får du inte lämna jordelivet.
En viskning ekar och följs av ett skratt.
\"Du är vår leksak\"

Gudarna skrattar åt dig.




Fri vers av Zebraflicka
Läst 582 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-22 01:51



Bookmark and Share


  To
Fy vilken bra text. Därför tvivlar jag på Gud, men jag tror på kärlek. Applåder, bokmärkes.
2008-05-19

    Jojjan
Bra
2006-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Zebraflicka
Zebraflicka