Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hade friheten, nu har jag inget.

En gång hade jag friheten i min hand
Men den flög sin väg och försvann
Säg mig gud, vad gjorde jag för fel
Är detta ett test
eller priset för mina svek?
Förlåt för att jag är så oren
förlåt för att jag smutsar ner
förlåt för att jag är egoistisk
men jag är ju bara en liten flicka
vilsen i sin egen rädsla.




Fri vers av Zebraflicka
Läst 419 gånger
Publicerad 2006-10-17 21:54



Bookmark and Share


  Annica_N
Ser dig!
Upplever dina känslor!

Tycker att du fångar känslan i dina dikter och det som du skriver.
Känner väl igen det som du skriver om.
Svart/Vitt Bra/dåligt

Så fortsätt att försöka få känslan i ord. Fortsätt att skriv!

*kram*
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Zebraflicka
Zebraflicka