Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julgnol

Julgnol

Kom och låt oss vädra
ut allt grånat sken
öppna du ditt fönster
och känn den kalles men

Lyktan lyser in
i ditt nästes vrår
kall och mörk är vintern
hård för de som å solen trår

Ivrig väntan lägger sig
ljus ska tändas i ditt bo
väntan är den långa
på julefridens ro

Händer skakar samman
och värmen i dess hjärtan gror
den får allt gå ensam
som å julens vänskap inte tror

Nada dada lala la dada
hmm huhe huihmm hum
Dada lada nadada
huhmmm hihuhehmém
hehuhmm.




Fri vers av A-M
Läst 313 gånger
Publicerad 2004-12-01 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A-M
A-M

Mina favoriter
Viska
Metamorfos