Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord!


akta rygg

dina dörrar gnäller bakom dig
de dör på sina gångjärn

du tappar en blick på mig
och jag känns hur någonting
bryts

löften

kanske något annat
vem vet

du vet

du frös i den stunden
jag gjorde en kopia av dig
som jag vek ihop
och lade i min innerficka
näst intill min pocketbibel

jag stoppade dig i munnen
du smakade
oäkta
plastigt
giftigt




Fri vers av BaraOrd
Läst 372 gånger
Publicerad 2006-10-18 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd