Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En låt..


It must have been love..

It must have been love
But its over now
It must have been good
but I lost it somehow..

Make beleving`, in my eyes
It make warmer, wintardays
But i se somthing
is still around here,
its some coulder
Winterdays

I close my eyes..
Winterdays

It must have been love
but its over now
it must have been good
but I lost it somehow..




Fri vers av Evelina Baryard
Läst 193 gånger
Publicerad 2006-10-18 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelina Baryard